Díszoklevél igénylés

A Debreceni Egyetem arany, gyémánt, vas, illetve rubin díszoklevelet adományozhat annak, aki 50, 60, 65 vagy 70 éve szerezte meg az oklevelét a felsőoktatási intézményben, vagy jogelőd intézményeiben és életpályája alapján közmegbecsülésre méltó. Egyetemünk minden évben ünnepélyes keretek között adja át az 50 (arany), 60 (gyémánt), 65 (vas), 70 (rubin) éve végzett egykori hallgatóinak az őket megillető jubileumi díszoklevelet.

Kérjük, hogy a jelentkező jubiláns a díszdiploma igényléséhez az alábbi adatlapot legyen szíves visszaküldeni a következő postai címre:

Debreceni Egyetem Műszaki Kar, Dékáni Hivatal

4028 Debrecen, Ótemető u. 2-4.

vagy Kovácsné Miterli Mariann e-mail címére: kovacsne.miterli.mariann@eng.unideb.hu (az e-mail tárgya legyen: díszoklevél).

Mellékletként kérjük csatolni a diploma másolatát!

Az igénylések beküldésére az adott év március 10-ig van lehetőség. Az igénylők részére az igénylés beküldése esetén további tájékoztatást fogunk küldeni.

Adatlap díszoklevél igényléséhez

Egyéb tudnivalók

A diploma átadásáról az ünnepség időpontját megelőzően kb. egy hónappal korábban tájékoztatjuk az igénylőt. Ha a jubiláns az ünnepségen nem tudja személyesen átvenni díszoklevelét, akkor azt postán a megadott értesítési címre megküldjük.

Legutóbbi frissítés: 2022. 07. 22. 13:39