Megkapták megbízóleveleiket a szervezők: a DE Műszaki Kar ad otthont a 37. OTDK Műszaki Tudományi Szekciójának

A 37. Országos Tudományos Diákkör (OTDK) Műszaki Tudományi Szekciójának jövőre a Debreceni Egyetem Műszaki Kara ad otthont.

A 2025. április 23–25 között megrendezésre kerülő tudományos verseny előszervezési feladatait és technikai lebonyolítását egy négyfős szakmai bizottság végzi és koordinálja. A szekció szervezéséért felelős bizottság tagjai 2024. április 9-én vették át megbízóleveleiket az OTDK ügyvezető tanácsától.

A bizottság tagjai:

Ügyvezető elnök: Prof. Dr. Husi Géza egyetemi tanár, dékán

Ügyvezető társelnökök: Prof. Dr. Kocsis Imre, egyetemi tanár, tudományos dékánhelyettes és Prof. Dr. Lakatos Ákos, egyetemi tanár, tanszékvezető

Ügyvezető titkárok: Dr. Bodnár Ildikó, főiskolai tanár, Dr. Mankovits Tamás, egyetemi docens, tanszékvezető, Dr. Szodrai Ferenc, egyetemi docens

Szervező bizottság titkára: Dr. Kulcsár Balázs, egyetemi docens

Hallgatói képviselő: Molnár József, DEHDK Alelnök

Helyettes hallgatói képviselő: Herdon Balázs, DEMK HÖK Elnök

Az első OTDT-ülésen kapott instrukciók alapján a bizottság már meg is kezdte működését, hogy a 37. OTDK Műszaki Tudományi Szekcióját a feltételeknek megfelelően készítse elő. Célunk, hogy a verseny résztvevői 2025 tavaszán egy gördülékenyen zajló, professzionális szakmai fórumon vehessenek részt, melyről minden résztvevő feledhetetlen élményekkel tér haza. 

Legutóbbi frissítés: 2024. 06. 03. 22:02