stUDinnovate Innovációs Ösztöndíj Program

A Debreceni Egyetem Innovációs Ökoszisztéma Központja idén ősszel első ízben indítja stUDinnovate Innovációs Ösztöndíj Programját, melynek célja a Debreceni Egyetemen születő innovatív hallgatói ötletek feltárása, illetve azok validációjának, fejlesztésének elősegítése.

A Program célja emellett a tehetséges hallgatók vállalkozói kompetenciáinak fejlesztése, szakmai fejlődésük támogatása, illetve az innovatív ötletre alapuló vállalkozói karrierpálya előmozdítása. A program keretén belül a legígéretesebb innovatív ötletekből validált korai fázisú piacérett projektek létrejöttét kívánjuk támogatni.

A program keretébe bevont hallgatók egy 7 hónapos gyakorlati képzésben vesznek részt, valamint fejlesztési munkájukat támogatva havi 100.000,- Ft ösztöndíjban részesülnek. Az eredményes fejlesztési folyamat érdekében a résztvevők munkáját a program második felétől szakmai és üzleti tapasztalattal rendelkező mentorok támogatják.

A programra jelentkezni 2021. október 11-ig lehet jelentkezési lap beküldésével. A jelentkezés és a program megvalósításának részleteit Pályázati felhívás dokumentum tartalmazza.

A „Pályázati felhívás” és a „Jelentkezési lap” a Letölthető dokumentumok között érhető el.

További információkért kattintson ide.

Legutóbbi frissítés: 2022. 07. 22. 13:39