TrueMotion gyakornoki lehetőség

2021, június 9 - 14:30
A TrueMotion nemzetközi csapata keresi új fejlesztő (Engineering UBI delivery) és minőségbíztosítási (QA intern) gyakornokát.

A TrueMotion-ről: a cég olyan digitális megoldásokon dolgozik, melyek a vezetést biztonságosabbá teszik, a szabályok betartásáért pedig jutalom jár. Fiatalos csapat, egy jó ügy, napfényes irodák Bostonban és Budán - kell ennél több?

Jelentkezés:  a TrueMotion budapesti Fejlesztő (Engineering UBI delivery Intern) és Minőségbiztosítási (QA intern) gyakornoki pozíciók pontos leírása és a jelentkezési link itt érhető el.

Jelentkezési határidő: június 11. éjfél


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.