Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj pályázat

Tisztelt Hallgatók!

Rektor Úr kiírta a nemzeti felsőoktatási ösztöndíj pályázatot. A feltételek és a pontozási rendszer ezen az oldalon tekinthető meg. Az űrlap a következő linkről tölthető le: (Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj űrlap), továbbá e-mailben is lehet kérni, ehhez a ' ' e-mail címre kell levelet írni. 
2020. évben nem szükséges vezető oktatói ajánlást csatolni. A többletpontot érő dokumentumok szkennelt/fényképezett másolatát mellékelni kell a kitöltött és aláírt űrlappal együtt. Szakmai, közéleti, sport és egyéb tevékenységek esetében a 2018.09.01 utániakért jár többletpont. Az űrlapon a 2019/20 tanév őszi illetve tavaszi félévének tanulmányi átlagát fel kell tüntetni. Ehhez a tanulmányi osztály illetékes előadóját kell megkérni a félév lezárására a vizsgák teljesítése után. A félév lezárása után a neptun rendszerben megtekinthető a tanulmányi átlag és a teljesített kreditek száma, az átlagról igazolást nem kell mellékelni. Az ösztöndíj feltétele, hogy a hallgató a két utolsó aktív félévben legalább 55 kreditet megszerezzen.

A kitöltött űrlapot és mellékleteit a ' ' e-mail címre kell elküldeni legkésőbb 2020. július 10. 12 óráig. Csak a hibátlanul kitöltött, megfelelő mellékletekkel rendelkező pályázat értékelhető.

Üdvözlettel: Glevitzky Béla
DE-MK Tanulmányi Osztály

 

LETÖLTÉSEK:
Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj űrlap

Ösztöndíj pontozási rendszere
Rektori pályázati kiírás

Frissítés dátuma: 2020.05.20.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.