Szülői értekezlet - nem csak szülőknek

2019, november 29 - 16:00
Szülői értekezlet a Műszaki Karon 2019.11.29-én 16:00 órától

A Debreceni Egyetem Műszaki Kara nagy szeretettel várja a felvételivel, a nyelvvizsga követelménnyel, az előkészítő kurzusokkal, a mérnöki pályával, a Karon elsajátítható, szakjainkkal kapcsolatos információkkal, a pályaválasztás előtti valamennyi hasznos ismerettel az érdeklődő középiskolás diákokat és szüleiket évfolyamtól függetlenül.

Várjuk Önöket, várunk Benneteket, engedjétek meg, hogy segítsünk! Kérdezzenek/kérdezzetek, minden adódó kérdésre megkeressük a korrekt választ!

Az esemény plakátja


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.