Rajz előkészítő tanfolyam

2023, január 20 - 11:15

Az Építészmérnöki Tanszék a 2023 tavaszi félévben is indít előkészítő tanfolyamot a rajz alkalmassági vizsgára. 

Jelentkezés a következő formanyomtatvány kitöltésével: előkészítő tanfolyam jelentkezési lap

 

A tanfolyamot a jelentkezők számától függően több kurzusban tartjuk, a foglalkozások pénteken 14-19 és szombat 9-14 között lesznek 6 alkalommal, összesen 30 órában.
A jelentkezőket  a jelentkezés lezárulta után osztjuk be.
A jelentkezési határidő 2023.02.10.
Jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével lehet:

A tanfolyam kezdete február végén lesz.
A tanfolyam ára 50.000 Ft.  

 

A rajzi előkészítő tanfolyam részvételi díjának kifizetése a következő módon zajlik:

Minden jelentkező a jelentkezési határidő lejárta után néhány nappal postai úton fog számlát kapni, ezért nagyon fontos a jelentkező lakcímének pontos megadása a jelentkezési lapon!

A számlán szereplő bankszámlaszámra kell elutalni az összeget a számlán feltüntetett fizetési határidőn belül!

A Közlemény rovatba kérjük feltüntetni a számla sorszámát (első helyen!) és a Jelentkező nevét! Enélkül nem lehetséges a fizetés beazonosítása.

Kérünk minden Jelentkezőt, hogy a Tanfolyam első alkalmára hozza magával a részvételi díj befizetésének igazoló bizonylatát kinyomtatva.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.