Online nyílt nap a Műszaki Karon

2021, december 14 - 11:15
A Debreceni Egyetem Műszaki Kara az idei évben online formában tartja meg nyílt napját 2022. január 13-án (csütörtökön) 16.00 órai kezdettel.

Online nyílt nap - 2022. január 13. (csütörtök) 16 óra

  • A nyílt nap a dékáni köszöntővel veszi kezdetét 16:00 órakor, ezt követően a Hallgatói Önkormányzat képviselői adnak tájékoztatást a hallgatói diákéletről. A központi program a felvételiről szóló általános tájékoztatóval zárul. Természetesen valamennyi ismertető során lehetőség van a látogatóknak kérdéseket feltenni.
  • Az általános tájékoztatót követően különböző Webex meetingeken tudnak a diákok és a látogatók betekintést nyerni a Műszaki Kar által oktatott szakokba, specializációkba, ahol szintén lehetőség nyílik az esetlegesen felmerült kérdések megválaszolására.
  • A részletes program az alábbi linken érhető el: https://konferencia.unideb.hu/hu/node/865
  • Az online rendezvényen való részvételi szándékát a regisztráció menüpontra vagy az alábbi linlre kattintva tudja jelezni: https://konferencia.unideb.hu/hu/regisztracio-nyilt-nap-muszaki-kar-2022
  • A plakát ide kattintva érhető el.
  • A nyílit nap az EFOP-3.4.4-16-2017-00023 azonosítószámú „az MTMI szakokra való bekerülést elősegítő innovatív programok megvalósítása a Debreceni Egyetem vonzáskörzetében” című projekt keretében valósul meg.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.