HACKATOM HUNGARY - Online Competition

2021, március 10 - 11:00
Competition for developing an idea on a topic related to nuclear energy

 "HACKATOM HUNGARY" - Rosatom Online Competition

 

The event is going to be a hackathon contest - a competition for a technological idea to deal with a specific task or challenge submitted by the organizers. It will be a team competition in which individual knowledge and skills are important, but even more important is teamwork. In this aspect, such form of events is extremely suitable for educational purposes and educational institutions.

Duration of the HACKATOM HUNGARY: 24 hours

More information: here

Deadline:

  • Student teams may apply until 14 March via an e-mail to the Dean ( )

Requirements:

  • Team name
  • Full name, program, specialization, study year, email address, telephone number of each team member

Expected date of the event:

  • Late March or early April

The participants will get:

  • Certificate of the participation. Students who receive the Rosatom certificate will be registered for an optional subject (2 credits), the administration of which in Neptun is to be expected after the event.
  • Special prize from the partner of the Hackatom - Rosatom.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.