Kataszteri szakmérnök

Felvételi létszám: 12-16 fő

A képzési idő: 4 félév

A képzés költsége: 200.000.-Ft/félév

Jelentkezési határidő: 2020. január 31.

Tervezett indítás: 2020. február közepe

A képzés gyakorisága: Félévente 7 alkalommal (péntek szombat), a konzultációs rend szerint

Következő félévben:

Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 31.

Tervezett indítás: 2020. szeptember közepe

Részvétel feltétele: Legalább alapképzésben vagy főiskolai szintű képzésben szerzett építőmérnöki, tájrendező és kertépítő mérnöki, műszaki földtudományi vagy földmérő és földrendező mérnöki oklevél.

Jelentkezés módja: itt letölthető jelentkezési lapon.

A képzés célja: Olyan speciális és naprakész ismeretekkel rendelkező okleveles szakmérnökök képzése, akik mérnöki szakképzettségük és felsőfokú szakismereteik birtokában folytatott eredményes mérnöki tevékenységük során szerzett tapasztalataikra támaszkodva képesek a kataszteri, ingatlan-nyilvántartási szakterületen jelentkező tematikus adatgyűjtési és adatfeldolgozási problémák megoldására, az önkormányzati területen dolgozó mérnökök a szakterületükön jelentkező kataszteri problémák megoldására, minőségbiztosítási eljárások kidolgozására.

Szakirányú továbbképzésben megszerezhető szakképzettség neve: Kataszteri szakmérnök

Kapcsolattartó/szakfelelős: Dr. Varga Zsolt Ferenc, PhD főiskolai docens

cím: Debreceni Egyetem Műszaki Kar Építőmérnöki Tanszék

4028 Debrecen, Ótemető utca 2-4.,

Tel.: (52) 512-900/78701, Fax: (52) 418-643

E-mail:  ,

Honlap: http://epito.eng.unideb.hu

Frissítés dátuma: 2019.11.12.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.