Gépészeti szimulációs szakmérnök

Felvételi létszám: 12-30 fő

A képzési idő: 2 félév

A képzés költsége: 240.000.-Ft/félév

Jelentkezési határidő: 2020. január 31.

Tervezett indítás: 2020. február közepe

A képzés gyakorisága: Félévente 7 alkalommal (péntek szombat), a konzultációs rend szerint

Részvétel feltétele: Szakirányú továbbképzésre az vehető fel, aki gépészmérnöki, közlekedésmérnöki, mechatronikai mérnöki, járműmérnöki, anyagmérnöki, környezetmérnöki, vegyészmérnöki, építőmérnöki szakon szerzett egyetemi vagy MSc, illetve főiskolai vagy BSc oklevéllel rendelkezik.

Jelentkezés módja: itt letölthető jelentkezési lapon.

A képzés célja: olyan korszerű és speciális alkalmazott gépészeti szimulációs tudással rendelkező szakmérnökök képzése, akik ismerik a végeselem-módszer alapvető összefüggéseit, tárgyalásmódját és képesek mechanikai és áramlástani problémák értelmezésére, modellalkotásra, ezek végeselemes úton történő vizsgálatára, az eredményekből következtetések levonására. A szakmérnökök képesek a végeselemes szoftverek alkalmazói szintű felhasználására a műszaki termékek analízise és optimalizálása céljából.

Szakirányú továbbképzésben megszerezhető szakképzettség neve: Gépészeti szimulációs szakmérnök

Kapcsolattartó/szakfelelős: Dr. Mankovits Tamás

Cím: 4028 Debrecen, Ótemető u. 2-4.,

Tel/fax: (52) 415-155/77826, (52) 418-643

E-mail:

Honlap: http://www.eng.unideb.hu

 

Frissítés dátuma: 2019.11.12.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.