Szakmai napok az „Ipar napjai Debrecenben 2017” rendezvény

2017, október 12 - 08:00 - 2017, október 14 - 16:00
2017. október 12 – 14.

Szakmai napok az „Ipar napjai Debrecenben 2017” keretein belül.

Idén ismét megrendezésre kerül az Ipar napjai Debrecenben" rendezvény.

A rendezvény célja, hogy bemutassa a cégek és a partnerek részére Debrecen gazdaságfejlesztési terveit, lehetőségeit, erőforrásait, illetve a cégeknek lehetőséget biztosítson a bemutatkozásra és párbeszédre a város, az egyetem, a középfokú képzés résztvevőivel.

A rendezvény első napján (október 12-én) délelőtt a város vezetői tartanak tájékoztatást, bemutatkozik a Műszaki Kar és a középfokú képzés és szakképzés. A délelőtt egy fórummal zárul, ahol a város és az egyetem vezetői és a cégek képviselői vesznek részt.  Délután a cégek bemutatkozó előadásaira kerül sor, amelyen  elsősorban  az  egyetemisták  és  a  középiskolások megjelenésére számítunk. Ekkor kezdődnek a Műszaki Karon a rendezvényhez kapcsolódó  tudományos konferenciák, amelyek a pénteki napon is folytatódnak. 

(tanításmentes munkanapok gépészmérnöki, környezetmérnöki, mechatronikai mérnöki, építészmérnöki, építőmérnöki hallgatóknak)

A rendezvény időpontja: 2017. október 12 – 14.

Helyszín: Debreceni Egyetem Műszaki Kar

Mechatronika szak szakmai napja, szakkiállítás, céges előadások - a Villamosmérnöki és Mechatronikai Tanszék rendezvénye

Árkádia konferencia - az Építészmérnöki Tanszék rendezvénye

Konferencia és Szakmai Nap - a Környezetmérnöki Tanszék rendezvénye

Probléma alapú tanulás a mérnökképzésben - a Műszaki Alaptárgyi Tanszék rendezvénye

Gépészeti Szakkiállítás - a Gépészmérnöki Tanszék rendezvénye

The 5th International Scientific Conference on Advances in Mechanical Engineering nemzetközi gépészeti konferencia - a Gépészmérnöki Tanszék rendezvénye

Építőmérnöki Szakmai Napok - az Építőmérnöki Tanszék rendezvénye