Hibaüzenet

Notice: Undefined index: und unideb_theme_breadcrumb_menu() függvényben (/var/www/teszt.mk.unideb.hu/sites/all/modules/custom/unideb/unideb.module 1511 sor).

Mérnökök Ligája

2017, április 29 - 15:45
Az Unilever Magyarország Kft. idén is megrendezi a Mérnökök Ligája versenyt, amely kiváló lehetőség, hogy hallgatóink megmutathassák tudásukat.

Az Unilever Magyarország Kft. idén is megrendezi a Mérnökök Ligája versenyt, Veszprémben és Nyírbátorban. 

A Versenyre 47 csapat jelentkezett 11 egyetemről, melyből 18 csapat a Debreceni Egyetem Műszaki Karáról. Idén 6 csapat külföldi hallgatókból, 12 pedig magyar hallgatókból állt össze.  Minden csapat 3 főből áll, tehát összesen 54 hallgató fogja képviselni a Debreceni Egyetemet.

Idén két valós megbízással készültek a szervezők:

1. A Nyírbátori Háztartásvegyipari gyár feladata: Költséghatékony automata (emberi erőforrás nélküli) palettizáció megvalósítása 5 literes termék gyártása esetén.
2. A Veszprémi Jégkrémgyár feladata: A Magnum bonbon vonal termelékenységének növelése egyszerű automatizálási és folyamatszervezési programokon keresztül.

A nyírbátori versenyre 14 csapat jelentkezett, a verseny időpontja: 2017. április 28. (péntek). A versenyzőknek az adott problémát kell megoldaniuk és angolul prezentálniuk a zsűri előtt. A versenyzők segítség képen lehetőséget kapnak arra, hogy az adott gyárban az adott problémát testközelből is megtekintsék, a sikeres megoldás érdekében.

A verseny azért is fontos a hallgatók számára, mert az Unilever mérnökei gyakran a Mérnökök Ligája versenyzői közül kerülnek ki. Kiváló lehetőség hogy hallgatóink megmutathassák tudásukat és kreativitásukat a szakmának.