II. Környezet, Egészség, Biztonság (EHS) Nemzetközi Szimpózium

2022, augusztus 29 - 11:45
II. Környezet, Egészség, Biztonság (EHS) Nemzetközi Szimpózium, Környezetmérnöki Tanszék szakmai napja 2022. október 27.

II. Környezet, Egészség, Biztonság (EHS) Nemzetközi Szimpózium

A Környezetmérnöki Tanszék évről évre megrendezi szakmai napjait, melyet 2022-ben, immár második alkalommal az EHS témaköreinek szentel.
 

A Debreceni Egyetem Műszaki Karának Környezetmérnöki Tanszéke 2022. október 27.-én rendezi meg szakmai napjait.

A konferencia fő célja, hogy lehetőséget teremtsen az ipar, a tudomány és a hatóság képviselői számára, hogy bemutassák munkájukat, tapasztalatokat cseréljenek és együtt járulhassanak hozzá egy tisztább, egészségesebb és biztonságosabb jövőhöz. 
Szívesen látunk előadásokat és posztereket az alábbi témákból (a teljesség igénye nélkül):
•    Környezetvédelem, -menedzsment, és - gazdálkodás (víz-, és szennyvízkezelés, talaj- és hulladékgazdálkodás, levegőminőség-védelem stb.),
•    EHS bármely területét érintő jogi szabályozás, jogszabályváltozások,
•    Hatósági és igazgatási feladatok, tevékenységek, problémák,
•    Munka- és tűzvédelem, munkabiztonság,
•    Cégbemutató, cégek EHS tevékenysége, aktuális kihívások és problémák,
•    Egészségügyi, -védelmi esettanulmányok.
A fórum kiváló alkalmat biztosít a fenti témákban érdekelt szakemberek számára a tevékenységük bemutatására, valamint szakmai együttműködések kezdeményezésére.
Jelentkezési határidők: 
A poszterrel vagy előadással való jelentkezés: 2022. október 16.
Regisztráció látogatóként: 2022. október 23. 

További információk az esemény honlapján:
https://konferencia.unideb.hu/hu/ISEHS-2022

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.