HACKATOM HUNGARY - Online verseny

2021, március 10 - 11:00
Versenyfelhívás - innovatív ötletek kidolgozása nukleáris energia témakörben

 "HACKATOM HUNGARY" - Rosatom Online verseny

 

Hackathon versenyfelhívás (A „hack-” szótag az informatika-központúságot jelzi, legyen szó akár szoftveres, akár hardveres termék fejlesztéséről; az „-athon” pedig a versenyformátum maratoni futáshoz hasonló jellegére utal.) - az online rendezvény lényege egy, a szervezők által megadott specifikus technológiai feladat megoldása vagy kihívás teljesítése egészen az ötletfázistól kezdve. A csapatverseny során számít az egyes csapattagok tudása és képességei, de a legfontosabb a csapatmunka.

Verseny időtartama: 24 óra

További információkért kattintsanak ide

Jelentkezési határidő:

  • A hallgatói csapatok március 14-ig jelentkezhetnek emailben Dr. Husi Géza dékánnál ( )

A jelentkezéskor szükséges elküldeni:

  • Csapatnév
  • Minden egyes csapattag esetében: teljes név, szak, specializáció, évfolyam, email cím, telefonszám

A verseny várható időpontja:

  • Március vége, április eleje

A versenyen résztvevők:

  • Oklevelet kapnak, egyúttal egy 2 kredites szabadon választható tárgyat teljesítenek. Ennek adminisztrációja a Neptunban a verseny után történik.
  • Díjakat, különdíjakat kapnak a Hackatom - Rosatom partnerétől.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.