Hírek

Egyetemünk hírei az Alföld TV-n
Ünnepi megemlékezés, kitüntetések, orvosi, jogi és műszaki konferenciák, futballegyetem, tanárképzési fórum – a Debreceni Egyetem legfontosabb híreiről, eseményeiről tudósított márciusban is a Díszudvar magazin.
Tudósiskola a mérnökképzésről
„Miért jó mérnöknek lenni?” címmel Szűcs Edit, a Műszaki Kar dékánja tartott a műszaki képzést népszerűsítő előadást kedden a Tudós és iskola – tudósiskola keretében a Debreceni Egyetem Kossuth Gyakorlójának könyvtárában.

Videók

Debreceni Egyetem
yoUDay 2017

Események

27 ápr
Az Ars Medica Pro Humanitate Hungarica, a Magyarországi Orvosmuzsikusok Egyesülete 2018. április 27-29-én Debrecenben tartja XXVII. Országos találkozóját „Zenével a békéért” mottóval.
27 ápr
Idén 13. alkalommal rendezi meg a Hallgatói Önkormányzat külföldi hallgatóit tömörítő Kari Hallgatói Részönkormányzata, az International Student Union (ISU) gasztronómiai fesztiválját, az International Food Day-t a Debreceni Egyetemen.
25 ápr
A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőség Központ, valamint a Három királyfi három királylány mozgalom közös szervezésében „Változás és változtatás” címmel Pálfay Erzsébet mentálhigiénés szakember, karriertanácsadó tart előadást.