Hírek

09 Apr
Construma Építőipari kiállítás
2017. április 5-9. között ismét megrendezésre került a Construma építőipari kiállítás, melyre a Műszaki Kar Tanulmányi utat szervezett.
09 Apr
XI. Gépészeti Szakterületek Nemzetközi Hallgatói Konferenciája
2017. április 9. és 12.-e között immáron tizenegyedik alkalommal került megrendezésre a Gépészeti Szakterületek Nemzetközi Hallgatói Konferenciája
07 Apr
Egyetemünk hírei az Alföld TV-n
Új projektek, ünnepi megemlékezés, jubileumi évfordulók, haltani konferencia, Natural Expo, TörDElő – márciusban is ott voltak az egyetem legfontosabb eseményein a Díszudvar magazin kamerái.
31 Mar
Rajt előtt az alternatív autók
„Gőzerővel” dolgoznak a hallgatók és oktatók a Debreceni Egyetem Műszaki Karán, hogy időben felkészítsék a saját tervezésű, alternatív meghajtású kocsikat egy hazai, valamint a londoni Shell Eco-marathon Europe versenyre.
29 Mar
Japán-magyar közös kutatás
A Debreceni Egyetem Műszaki Kara is képviseltette magát a magyar-japán műszaki újdonságokat bemutató CERiS’17 Workshop on Cognitive and Etho-Robotics in iSpace” rendezvényen, melyet március 18-21. között tartottak Demjénben.
11 Mar
Gyárlátogatás a RAFI Hungaria Kft.-nél
Mechatronikai mérnök mesterképzésen résztvevő hallgatóink látogatást tettek a RAFI Hungari Kft.-nél.
09 Mar
Konferenciák az Ipar 4.0 jegyében
A napjainkban zajló ipari forradalomhoz kapcsolódó mechatronika, valamint vállalkozásmenedzsment a központi témája annak a két konferenciának, amelyek csütörtökön kezdődtek a Debreceni Egyetem Műszaki Karán.
09 Mar
Modernizálják a műszaki képzést
Palkovics László oktatásért felelős államtitkár részvételével jött létre a Debreceni Egyetem műszaki és informatikai képzéseinek fejlesztését támogató testület, melynek munkájában az intézmény rektora, kancellárja és érintett dékánjai mellett a régió vállalatai is részt vesznek.
06 Mar
Egyetemünk hírei az Alföld TV-n
Rektorválasztás, InterTalent, megállapodás a Ganzzal, együttműködés a Magyar Nemzeti Bankkal, Buzánszky Kupa – az egyetem legfontosabb eseményeiről tudósított februárban is a Díszudvar magazin.
06 Mar
Építészmérnöki Tanszék- Évindító helyszínbejárás, Szolnok
A BSc képzésben több évfolyam esetén a félévet közös bejárással kezdjük, ahol a hallgatók közelebbről megismerkednek az adott településsel.

v1.0-alpha95