Hírek

11 May
Szakmai nap jubileummal
A legkorszerűbb energiatakarékos újdonságokat ismerhették meg az érdeklődők a 23. Épületgépészeti Szakmai Napon, melyet a 30 évvel ezelőtt alapított Épületgépészeti és Létesítménymérnöki Tanszék tartott a Műszaki Karon.
10 May
Együttműködés a MÁV-csoporttal
A hazai műszaki, technológiai és természettudományi képzés színvonalának emelése érdekében együttműködési megállapodást kötött a Debreceni Egyetem és a MÁV-csoport május 9-én, Budapesten.
09 May
Új laboratórium a Műszaki Karon
Többfunkciós mérnöki oktató és fejlesztő laboratóriumot alakítottak ki a Debreceni Egyetem Műszaki Karán a Robert Bosch Automotive Steering Kft támogatásával. Az oktatók, hallgatók kedden vehették birtokukba az új tantermet.
08 May
Nem „légből kapott” győzelem!
A legeredményesebb magyar csapatként összesen négy dobogós helyezést gyűjtött be a Debreceni Egyetem Műszaki Kara, amely két autóval vett részt május 5-6-án Egerben a X. Nemzetközi AVENTICS Pneumobil Versenyen.
02 May
Kiállítás látogatás
drMáriás Béke veled! című kiállítását a Modem Modern és Kortárs Művészeti központban 12 BSC-s hallgató tekintette meg Szalai András vezetésével.
29 Apr
Mérnökök Ligája
Az Unilever Magyarország Kft. idén is megrendezi a Mérnökök Ligája versenyt, amely kiváló lehetőség, hogy hallgatóink megmutathassák tudásukat.
28 Apr
Richter Gedeon gyárlátogatás
Másodéves külföldi és iMsc-s magyar Mechatronikai mérnök hallgatók látogattak a Richter Gedeon debreceni telephelyére.
27 Apr
Lányok Napja az egyetemen
A mérnöki és technológiai pálya előnyeit mutatták be csütörtökön a Debreceni Egyetem Informatikai, valamint a Műszaki Karain. Olyan továbbtanulási lehetőségekre hívták fel a lányok figyelmét, amelyek a köztudatban kevésbé elterjedtek a nők között.
27 Apr
Szegedi Tésztahídépítő verseny
A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kara 2017. április 27-én csütörtökön rendezte meg a III. SZTE-MK Tésztahíd építő versenyt.
11 Apr
Nyolc évtized otthonai
Fotók, terv- és alaprajzok segítségével ismerhetik meg az érdeklődők Győr modernkori építészetét. A vándorkiállítás április 10-én érkezett a Debreceni Egyetem Műszaki Karára.

v1.0-alpha95